Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker

29-03-2019

Tijdens alweer het 6e jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker op Hogeschool Utrecht gaan we daar vanuit verschillende invalshoeken dieper op in. Welke nieuwe inzichten zijn er, hoe kan de reclasseringswerker de eigen effectiviteit vergroten?

Reclassering

Wil je meer te weten komen over wat reclasseringswerk effectief maakt? En het gesprek aangaan met collega’s, inhoudelijk experts en directies? Blok dan alvast 29 maart 2019 in je agenda.

Een tipje van de sluier

Dr. ir. Attila A. Németh, lector Waarde van Reclasseren bij Saxion Hogeschool, gaat ons meer vertellen over de waarde, het effect en de effectiviteit van reclasseren.
Ido Weijers, emeritus hoogleraar Jeugdstrafrechtspleging aan de Universiteit Utrecht, vertelt ons over zijn langlopende onderzoek naar hoe veelplegers uiteindelijk stoppen met criminaliteit.

Meer info

• Dagvoorzitter: Jacqueline Bosker, lector Werken in Justitieel Kader bij Hogeschool Utrecht
  • Datum: vrijdag 29 maart 2019, 09.30 – 17.00 uur
  • Locatie: Hogeschool Utrecht, Padualaan 101
  • Aanmelden: in februari volgt een uitnodiging met programma en aanmeldlink.