De impact van incubator UtrechtInc: 108 miljoen omzet en 1360 banen

15-05-2018

Met trots presenteert incubator UtrechtInc haar resultaten over het afgelopen jaar. Het aantal ondersteunde startups sinds 2009 staat op 180. Onder deze ondernemers bevinden zich diverse alumni en onderzoekers van Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Hogeschool Utrecht. In 2017 hadden de startups gezamenlijk een omzet van 108 miljoen euro en vertegenwoordigen zij 1360 actieve banen.

UtrechtInc InfographicUtrechtInc ondersteunt onderzoekers en ondernemers met een (wetenschappelijke) innovatie bij het succesvol starten van hun (tech)bedrijf. UtrechtInc-directeur Jorg Kop: “Wil de onderzoeker zelf niet ondernemen? Dan zoeken wij er een commerciële co-founder bij. Op die manier krijgt het onderzoek een toepassing op de samenleving en maakt het echt impact.”

37 startups
In 2017 telde de Utrechtse incubator 37 startups in huis en in totaal 80 succesvol uitgevlogen graduate bedrijven. Bekijk het nieuwsbericht voor meer resultaten en de infographic.

Agenda
Bekijk de agenda van UtrechtInc om vrijblijvend kennis te maken, bijvoorbeeld op 17 mei, 4 juni of 14 juni, of stuur een mailtje naar info@utrechtinc.nl.