Mini-symposium 'Armchair travelling the innovation journey' (dit evenement is geweest)

06-11-2018

Armchair Travelling is de uitdrukking voor het ‘reizen’ vanuit je luie stoel, door te kijken, te horen, of te lezen over de reiservaringen van anderen. De Innovation Journey is de metafoor voor het onvoorspelbare proces van innoveren langs onbekende paden. Dit is ook de titel van het proefschrift dat Tanja Enninga eind oktober verdedigt aan de TU Delft, met als ondertitel ‘building a narrative repertoire of the experiences of innovation project leaders’. In haar onderzoek werden drie verschillende innovatieprocessen onderzocht, waarvan twee in de zorg: de innovatie van een verpleeghuis voor dementerenden en de ontwikkeling van een immunotherapie.

Armchair travelling the innovation journey

Mini-symposium ter gelegenheid van de promotie van Tanja Enninga

Naar aanleiding van deze promotie organiseert het lectoraat Co-Design dit mini-symposium. Verruil uw burostoel voor een stoel in de Botanische tuin en kom kijken en luisteren naar de volgende sprekers en laat u verrassen door co-designerly intermezzo’s.

Programma

Wilco Dekker, bergbeklimmer, laat ons vanuit onze stoel zijn ervaringen tijdens eerdere beklimmingen meebeleven en vertelt over zijn voorbereidingen voor een beklimming van de Mount Everest in 2019.

Yvonne van Amerongen, senior consultant van Be the Care Concept vertelt over haar ervaringen als founder van de Hogeweyk bij de ontwikkeling van het verpleeghuisconcept voor mensen met vergevorderde dementie om hun leven te kunnen leiden als thuis.

Tanja Enninga, onderzoeker bij het lectoraat Co-Design, neemt ons ‘armchair travellend’ mee door haar promotieonderzoek met de drie verschillende innovatieprocessen die zij onderzocht heeft, en wat anderen hieraan zouden kunnen hebben.

Datum

Dinsdag 6 november 2018.

Tijd

Inloop vanaf 13.30 uur.
Start programma 14.00 uur.
Rond 16.45 sluiten wij het programma af met een borrel.

Locatie

De serre van de Botanische Tuinen, Budapestlaan 17, 3584 CD Utrecht (Utrecht Science Park).
Bij aanmelding voor het mini-symposium ontvangt u ongeveer een week voorafgaand aan het sympoisum een routebeschrijving naar de locatie.

Aanmelden

Aanmelden kan op de volgende website.