Pim Klamer

Terug naar onderzoekers Pim Klamer
Functie: Onderzoeker, Promovendus
Lectoraat: Normatieve professionalisering
Contact:

E-mail: pim.klamer@hu.nl

Volg op:

Pim Klamer is sinds 1 mei 2016 betrokken als onderzoeker bij het Lectoraat Normatieve Professionalisering. Zijn onderzoek richt zich op (normatieve) professionalisering van taxateurs van commercieel vastgoed zoals kantoorgebouwen e.d.

Pim is sinds 2009 werkzaam aan de HU en verzorgt onderwijs in de bacheloropleiding Facility Management (IBA) als de masteropleiding Urban and Area Development (IGO). Hiervoor heeft hij als afgestudeerd ruimtelijk econoom aan de Vrije Universiteit circa 10 jaar internationale werkervaring opgedaan in commercieel vastgoedbeheer. 

Pim houdt zich graag bezig met analytische vraagstukken. Hij voert met groot plezier en enthousiasme zijn promotieonderzoek uit, maar hecht ook veel waarde aan de praktische relevantie van zijn onderzoek. Zijn betrokkenheid bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs o.g. (NVM) als opleidingsadviseur draagt hier in grote mate aan bij, omdat zijn onderzoek niet alleen zal leiden tot onderwijsaanbevelingen binnen de HU, maar ook binnen de beroepsopleiding voor taxateurs bij de NVM.