Nanda van der Stap

Terug naar onderzoekers Nanda van der Stap, onderzoeker lectoraat Digital Smart Services
Lectoraat: Digital Smart Services
Contact:

E-mail: nanda.vanderstap@hu.nl

Nanda van der Stap heeft vanaf haar 16e in Engeland gewoond waar zij haar middelbare school afmaakte en vervolgens rechten studeerde. Nanda was onder andere werkzaam als Legal Executive bij Michael Freeman & Co, een advocatenbureau in Londen. Na veertien jaar in Engeland te hebben gewoond is Nanda voor een stichting gaan werken als Legal Executive waar zij achtereenvolgend in Staten Island (Amerika) en Liberia verbleef.

Eenmaal definitief terug in Nederland heeft Nanda een Bachelor of Education gevolgd aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen, een Master of Education aan de Hogeschool Utrecht, een Master of English Law & Culture op de Radboud Universiteit, Nijmegen en achtereenvolgend een Bachelor Filosofie en een Master Filosofie op de Radboud Universiteit Nijmegen. Tijdens haar studie was Nanda werkzaam in het VO en heeft zij een literatuurmethode (Shift) geschreven voor Nijgh Versluys.

Na haar studie is Nanda aangenomen op Hogeschool Utrecht als docentopleider (2009) voor de vakgroep Engels waar zij lesgeeft in verschillende aspecten van de opleiding, met specialisaties in literatuur van verschillende culturen en moderne literatuur. In 2014 is Nanda de intake coördinator geworden van de masteropleiding. Daarnaast is zij product manager van de literatuurlijn van de masteropleiding. Nanda heeft samen met collega’s een cursus ontwikkeld voor Instituut Archimedes gericht op het invoeren van blended learning. In het kader van blended learning heeft zij verschillende artikelen geschreven, drie waarvan zij de ‘best paper award’ heeft gewonnen en ‘best keynote award’.  Nanda is daarnaast vaste keynote speaker op ICSIT en tevens reviewer voor dezelfde organisatie. Sinds 2018 is Nanda lid van de Educational Board van het journal JSCI.

Nanda doet vanaf januari 2019 promotie onderzoek onder de naam ‘Engaging Adult Learners with Online Content’ voor het lectoraat Digital Smart Services.

Digital Smart Services

Extended Enterprises

Over het lectoraat