Jeff Gradener

Terug naar onderzoekers Jeff Gradener
Functie: Docent-onderzoeker
Lectoraat: Didactiek van het bèta- en technologieonderwijs
Contact:

E-mail: jeff.gradener@hu.nl

Telefoon: 06 - 23724875

Jeff Gradener (1964) studeerde biologie-scheikunde aan de lerarenopleiding te Utrecht (SOL) en chemische biologie aan de Universiteit Utrecht. Jeff is vanaf 1987 in verschillende (docent)rollen werkzaam geweest in het middelbaar -, beroeps-, algemeen vormend - en hoger onderwijs. Sinds 1993 is hij als lerarenopleider verbonden aan Instituut Archimedes van Hogeschool Utrecht. In deze rol is hij, behalve bij de uitvoering van het onderwijs aan en de begeleiding van bachelor- en masterstudenten, betrokken geweest bij verschillende innovatieve projecten ten behoeve van het ontwerp, de invoering en begeleiding van eigentijds en modern onderwijs. Daarnaast is hij inmiddels vijftien jaar actief als trainer en begeleider van diverse maattrajecten.

Sinds 1 september 2017 is Jeff lid van de onderzoeksgroep bij het lectoraat Didactiek van het bèta- en technologieonderwijs onder aansturing van lector dr. Elwin Savelsbergh.

Jeff is bijzonder geïnteresseerd in het duurzaam opleiden van breed inzetbare bètadocenten. Binnen het lectoraat wil hij zich graag verder verdiepen in hetgeen tweede- en eerstegraadsdocenten in hun opleiding nodig hebben om succesvol te kunnen zijn in het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van eigentijds en interdisciplinair onderwijs.

Didactiek van het Bèta- en Technologieonderwijs

Lessituatie Padualaan 97 Over het lectoraat