Dannis 't Hart

Terug naar onderzoekers Dannis 't Hart
Functie: Docent-onderzoeker
Lectoraat: Kennisanalyse Sociale Veiligheid
Contact:

E-mail: dannis.thart@hu.nl

Telefoon: 06-14130452

Drs. Dannis ‘t Hart (1971) is afgestudeerd in de natuurkunde aan de Universiteit Utrecht. Zijn afstudeeronderzoek in de fysische chemie was gericht op colloidale systemen en nanomaterialen, waarna hij nog enkele jaren ondersteunend onderzoek in dit werkveld heeft verricht.

Van 2008 tot 2012 was hij werkzaam bij de Veiligheidsregio Utrecht, zowel als brandweerofficier als ook in de rol van adviseur risicobeheersing, met de aandachtsgebieden ruimtelijke ordening en externe veiligheid, gevaarlijke stoffen en Brzo-bedrijven. Van 2012 tot 2013 was hij werkzaam als consultant bij Falck en als projectleider betrokken bij tal van vraagstukken op het gebied van industriële veiligheid.

Sinds november 2013 is hij werkzaam aan de Hogeschool Utrecht bij het Instituut voor Veiligheid als hogeschooldocent. Hij is daarnaast onderzoeker op het gebied van informatieveiligheid bij het lectoraat Kennisanalyse Sociale Innovatie, en verbindt die functie ook met het ontwikkelen van onderwijs op het gebied van informatieveiligheid. 

Kennisanalyse Sociale Veiligheid

Regie van veiligheid

Over het lectoraat