Labtalk #4: inhaken met social media (dit evenement is geweest)

15-05-2018

Met creatieve content die slim inhaakt op actuele gebeurtenissen kun je elke dag nieuwe mensen bereiken. Goedkoper dan adverteren op sociale media, en sympathieker bovendien.

Thijs Waardenburg (HU-lectoraat Crossmedia Business) en Komala Mazerant (opleiding communicatie, Hogeschool Rotterdam) schreven het boek 'inhaken met social media' ter afsluiting van het project The Network is the Message. Het boek is goed ontvangen en heeft inmiddels een plek in de bestseller top 100 op managementboek.nl veroverd.

In deze Labtalk legt Thijs onder andere uit wat een inhaker precies is en waarom organisaties eigenlijk inhaken. Ook geeft hij concrete tips en inspirerende voorbeelden waar je zelf mee verder kunt.

Iedereen is van harte welkom: HU-medewerkers, studenten, professionals, andere geïnteresseerden. Meld je wel even aan via de mail.

Datum en plaats

Tijd: dinsdag 15 mei 2018, 12.30 - 13.30 uur