KSI lunchmeeting: outreachend werken in contact met moeilijk bereikbare groepen (dit evenement is geweest)

13-12-2018

Gustaaf Bos promoveerde op een proefschrift getiteld 'Antwoorden op andersheid. Over ontmoetingen tussen mensen met en zonder verstandelijke beperking in omgekeerde-integratiesettingen'. Over dit onderzoek en wat het ons leert voor ‘outreachend’ werk en participatief onderzoek, gaan we tijdens deze lunchmeeting in gesprek.

Gustaaf Bos

In deze lunchmeeting nodigt het lectoraat Innovatieve Maatschappelijke Dienstverlening wetenschappelijk onderzoeker en docent Gustaaf Bos uit om te spreken over zijn onderzoek. Dat leert ons veel over de contacten tussen mensen met en zonder een beperking en de rol die zorgverleners daarin spelen. Maar ook de manier van onderzoek doen - dicht op en samen met mensen - is interessant voor zowel onderzoekers en docenten als studenten. Het laat zien dat echt contact niet alleen verbaal hoeft te zijn. Over dit onderzoek en wat het ons leert voor ‘outreachend’ werk en participatief onderzoek, gaan we tijdens deze lunchmeeting in gesprek.

Donderdag 13 december 2018
12.30 - 13.30, inloop vanaf 12.15 uur.
Padualaan 99, lokaal 2.209
Neem zelf evt. een broodje mee
Iedereen is van harte welkom: studenten, onderzoekers, docenten en andere geïnteresseerden.

Ik meld me aan voor deze lunchmeeting.