De Master spreekt ... over 7 lessen in Business Process Management

19-01-2018

Traditionele Business Proces Management schiet steeds vaker te kort. We hebben grote hoeveelheden data tot onze beschikking. Gecombineerd met het vakgebied Data Science zien we nieuwe technologieën ontstaan. Process Mining is daar een voorbeeld van.

In deze "De Master Spreekt..." neemt Dr. Ir. Linda Terlouw ons mee in 7 lessen in Business Process Management.

Linda Terlouw

Over de spreker

Dr. Ir. Linda Terlouw heeft zowel een MSc in Computer Science als een MSc in Business Information van de Universiteit Twente. Momenteel werkt ze aan data science, data visualisatie en process mining bij haar eigen bedrijf Icris. Voorheen werkte Linda circa 10 jaar als Enterprise Architect en Systeemintegratie-architect.

Datum:   vrijdag 19 januari 2018
Ontvangst:  14.30 uur met koffie en thee
Event start:  “De Master Spreekt” om 15.00 uur
Borrel:  Vanaf 17.00 uur
Locatie:  Hogeschool Utrecht, Koningsbergerstraat 9 in Utrecht
Entree:  Kosteloos

Meld u aan via het aanmeldformulier.

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven over het ICT Deeltijd Onderwijs van Hogeschool Utrecht en wat daarmee samenhangt? U bent van harte welkom om onze nieuwe LinkedIn pagina te volgen. Op deze pagina kondigen wij ook onze “De Master Spreekt Events” aan.

Deze ‘De Master Spreekt’ wordt mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen Bvolve en de opleiding Master of Informatics - Hogeschool Utrecht.

Hu logo

Koningsbergerstraat 9