Evenementen

RSS feed
 • De Master Spreekt: over ethiek in de digitale wereld

  18-01-2019 Master spreekt

  Tijdens deze 'De Master Spreekt...' op 18 januari gaan Marlies van Steenbergen en Petra van Driel in op het belang van ethiek voor professionals in deze tijden van digitalisering.

 • Health Tuesday: Lunch, Presentaties & Debat (UCreate)

  22-01-2019 Logo U CREATE

  Op dinsdag 22 januari 2019 vindt het gratis evenement Health Tuesday plaats in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein te Utrecht. Er zijn van 's middags tot 's avonds verschillende programma's over innovaties in de zorg.

 • Pitch & Drinks: eerste resultaten van project COUNT

  22-01-2019 Pitch & Drinks, project COUNT

  COUNT is een tweejarig project dat nu een half jaar bezig is, graag delen wij tijdens de pitch & drinks de eerste resultaten en vragen wij jullie input voor vervolg!

 • CIC off: Conversational Interface Coalition

  25-01-2019

  Op 25 januari in Utrecht de Conversational Interface Coalition (CIC) opgericht, om de samenwerking tussen ontwikkelaars van conversational interfaces, organisaties die chatbots inzetten en kennisinstellingen te stimuleren.

 • Openbare les Elwin Savelsbergh

  31-01-2019 Elwin Savelsbergh

  Op donderdag 31 januari 2019 geeft Elwin Savelsbergh, lector Didactiek van het Bèta en Technologieonderwijs, een openbare les Bèta en Technologieonderwijs in onzekere tijden

 • Health Tuesday: Trends voor een gelukkige en gezonde toekomst (UCreate)

  12-02-2019 Logo U CREATE

  Op dinsdag 12 februari 2019 vindt het gratis evenement Health Tuesday: Trends voor een gelukkige en gezonde toekomst plaats in het Beatrixgebouw aan het Jaarbeursplein te Utrecht. Met een groepsopdracht maak je met andere professionals een tijdlijn voor de gezondste generatie ooit, met de inspiratie die trends op de korte en lange termijn bieden.

 • My Circle of Life 2019: Gezond Opgroeien (UCreate)

  05-03-2019 Logo U CREATE

  My Circle of Life is een serie van vier cross-over conferenties georganiseerd door U CREATE in samenwerking met Health Hub Utrecht. Praktijkprofessionals, onderzoekers, ontwerpers, beleidsmakers en ondernemers buigen zich samen over regionale vraagstukken die gezond opgroeien, gebalanceerd leven, gelukkig oud worden en waardig sterven nu nog in de weg staan. Doe jij ook mee?

 • Symposium 'Ecologisch bevraagd en pedagogisch uitgedaagd?'

  15-03-2019 Thumbnail Symposium Ecologisch bevraagd en pedagogisch uitgedaagd? 15 maart 2019, lectoraat Normatieve Professionalisering, Hogeschool Utrecht

  Hoe moeten we ons verhouden tot de grote ecologische uitdagingen van deze tijd? Het is een prangende en veelgehoorde vraag waar we niet meer omheen kunnen, ook niet in opvoeding en onderwijs. Op dit symposium willen we verkennen wat de ecologische problematiek aan pedagogische uitdagingen met zich meebrengt.

 • Evidence beest, wat een feest!

  22-03-2019 Lessituatie Nijenoord 1

  Op vrijdagmiddag 22 maart 2019 organiseert Hogeschool Utrecht het symposium ‘Evidence beest, wat een feest!’ Tijdens dit symposium presenteren docenten en onderzoekers van de opleiding Logopedie en het lectoraat Logopedie resultaten van hun onderzoek en gaan zij tijdens interactieve sessies met u in gesprek over wat leeft in het werkveld en de toepassing van resultaten in de praktijk.

 • Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker

  29-03-2019 Reclassering

  Tijdens alweer het 6e jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker op Hogeschool Utrecht gaan we daar vanuit verschillende invalshoeken dieper op in. Welke nieuwe inzichten zijn er, hoe kan de reclasseringswerker de eigen effectiviteit vergroten?

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.