Evenementen

RSS feed
 • Internationale conferentie: UN-Convention proof Higher Education

  19-11-2018 Onderwijs professionals

  Expertisecentrum handicap + studie organiseert een internationale conferentie in samenwerking met de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht, in Utrecht op 19 en 20 november 2018.

 • Promotie Edwin van der Zande: 'Vorming in levensoriëntatie is basisbehoefte van iedere hbo student'

  20-11-2018 IBMS

  Uit het promotieonderzoek van Edwin van der Zande blijkt dat studenten behoefte hebben aan een vrije ruimte waarin ze ontdekken wie ze zijn en waar ze voor staan.

 • Symposium "Grenzen ervaren in persoonlijke ontwikkeling"

  21-11-2018 Life orientation for professionals symposium

  Levensoriëntatie voor professionals is gericht op een horizon van het goede leven! In het narratief onderzoek van Edwin van der Zande verschijnt een nieuw perspectief op morele, persoonlijke en levensbeschouwelijke vorming als onderdeel van professionalisering.

 • Evidence beest, wat een feest!

  22-03-2019 Lessituatie Nijenoord 1

  Op vrijdagmiddag 22 maart 2019 organiseert Hogeschool Utrecht het symposium ‘Evidence beest, wat een feest!’ Tijdens dit symposium presenteren docenten en onderzoekers van de opleiding Logopedie en het lectoraat Logopedie resultaten van hun onderzoek en gaan zij tijdens interactieve sessies met u in gesprek over wat leeft in het werkveld en de toepassing van resultaten in de praktijk.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.