Evenementen

RSS feed
 • Powertools eindevent 'Praten Plannen en Ontspannen'

  20-03-2018

  Het tweejarige SIA-RAAK project Powertools loopt ten einde. In het project staat het participatief ontwerpen van technologie ter bevordering van zelfredzaamheid bij clienten met een cognitieve beperking centraal. Hierbij richten we ons op drie aandachtsgebieden bij deze doelgroep: communicatie, planning en omgaan met stress.

 • Hét IBS Congres: kwaliteit in bewegen

  24-03-2018

  De heersende mening is dat we als therapeuten ons vooral moeten richten op de wijze waarop we pijn ervaren wat resulteert in de terechte aandacht voor zaken als pijneducatie, motivational interviewing en coaching naar meer bewegen.

 • Openbare les Rob Heerdink

  29-03-2018 Rob Heerdink

  Ter gelegenheid van de benoeming van Rob Heerdink tot lector van het lectoraat ‘Innovatie van Zorgprocessen in de Farmacie’ aan het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven van de Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit aanwezig te zijn bij zijn openbare les.

 • Afscheidscollege Rob Gründemann

  12-04-2018 Rob Grundemann

  Per 1 mei 2018 neemt Rob Gründemann officieel afscheid als lector Organiseren van verandering in het publieke domein bij het kenniscentrum Sociale Innovatie (KSI) van de Hogeschool Utrecht. Rob
  blijft na zijn pensioen nog betrokken bij onderzoek van het KSI, met name bij een driejarig Europees onderzoek over co-creatie in het publieke domein.

 • Afscheid Thoni Houtveen

  19-04-2018 Thoni Houtveen

  Per augustus 2018 neemt Thoni Houtveen formeel afscheid als Lector Geletterdheid bij het Kenniscentrum Leren en Innoveren van de Hogeschool Utrecht. Op 19 april 2018 geeft zij haar afscheidscollege getiteld ‘Leesstrategieën versus achtergrondkennis?’

 • Conferentie LIST en DENK! ‘Begrip, Begrip, Begrip’ tevens afscheidscollege Lector Geletterdheid Thoni Houtveen

  19-04-2018 Thoni Houtveen

  Na 9 zeer succesvolle edities van de LIST/DENK! conferentie, zijn wij verheugd u te kunnen uitnodigen voor de 10de editie. De conferentie zal worden afgesloten met het afscheidscollege van Lector Geletterdheid Thoni Houtveen.

 • Bovenhoud Symposium 2018: Wat betekent 30 jaar bovenhoud voor morgen?

  20-04-2018 Exterieur Koningsbergerstraat

  Het zestiende Bovenhoud Symposium van de Master of Engineering vindt plaats op 20 april 2018.

 • Afscheidssymposium Anneke Menger

  26-04-2018 Anneke Menger

  Na een periode van 10 jaar neemt Anneke Menger afscheid als lector Werken in een Justitieel Kader bij het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht. Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het symposium ter gelegenheid van haar afscheid.

 • Openbare les en symposium Nienke Bleijenberg

  17-05-2018

  Ter gelegenheid van de benoeming van Nienke Bleijenberg tot lector Proactieve Ouderenzorg van het Lectoraat Chronische Zieken aan het Kenniscentrum Gezond en Duurzaam Leven van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit aanwezig te zijn bij haar symposium en openbare les.

 • Openbare les prof. dr. Rick de Graaff

  24-05-2018 Rick de Graaff

  Prof. dr. Rick de Graaff is lector bij het Lectoraat Didactiek van de Vreemde Talen van Hogeschool Utrecht. Ter gelegenheid van zijn benoeming nodigen wij u graag uit om op 24 mei 2018 aanwezig te zijn bij de openbare les 'Van Vreemde Talen naar Vereende Talen'.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten