Evenementen

RSS feed
 • Historicidagen (24-26 augustus 2017)

  24-08-2017 Historicidagen 2017

  Lerarenopleiders Jaap Patist, Dirk van der Veen, Rien Claassen, Leen Alberts van de HU en Björn Wansink van de UU presenteren de excellentietrajecten ‘Multiperspectiviteit’ en ‘Genocidestudies’ op de Historicidagen, georganiseerd door het Koninklijk Historisch Genootschap. De Historicidagen vinden plaats van 24 t/m 26 augustus.

 • Openbare les dr. Annette Klarenbeek

  28-09-2017 Annette Klarenbeek

  Ter gelegenheid van de benoeming van Annette Klarenbeek tot persoonsgebonden lector van de programmalijn gesprek binnen het lectoraat Crossmediale Communicatie in het Publieke Domein van Hogeschool Utrecht, nodigen wij u graag uit aanwezig te zijn bij haar openbare les.

 • Openbare les Tamara Madern

  05-10-2017 Tamara Madern

  Deze openbare les en minisymposium zijn ter gelegenheid van de benoeming van dr. Tamara Madern tot lector Schuldpreventie en Vroegsignalering bij het lectoraat Schulden en Incasso van Hogeschool Utrecht.

 • Jaarcongres 'Interne of externe mediation'

  10-10-2017 Een man en vrouw zitten op de bank, van elkaar weggedraaid

  De lectoraten Toegang tot het Recht en Werken in Justitieel Kader van Hogeschool Utrecht organiseert, samen met de Universiteit Utrecht en met de post-bacheloropleiding Mediation, het tiende Mediation Jaarcongres. Een dag voor (aankomend) mediators, maar ook professionals die bijvoorbeeld vanuit arbeids-, veiligheidskwesties of strafrechtzaken te maken hebben met mediation.

 • Congres TaalStaal 2017

  10-11-2017 TaalStaal

  Op 10 november 2017 vindt de derde editie van het wetenschappelijk congres TaalStaal plaats. Het thema is ‘Het effect van behandelingen bij jonge en schoolgaande kinderen met een Taalontwikkelingsstoornis (TOS)’. Het doel van TaalStaal is recente internationale en Nederlandse onderzoeksresultaten beschikbaar te stellen voor de dagelijkse praktijk.

 • Vakmanschap van de reclasseringswerker

  08-12-2017 Exterieur Padualaan 101

  Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker; Professionaliteit in de netwerksamenleving

 • Jaarcongres Vakmanschap van de Reclasseringswerker; Professionaliteit in de netwerksamenleving

  08-12-2017 congres

  Reclasseringswerkers hebben meer mogelijkheden het werk naar eigen inzicht in te richten. Dit moet ook wel, want het reclasseringswerk vraagt steeds meer interdisciplinaire samenwerking. Denk aan ZSM. Aan Veiligheidshuizen. En aan de Top X aanpak. Dan red je het niet met strakke kaders. Dan heb je een goed gesprek nodig.

Nieuwsredactie

Heb je nieuws of evenementen die geschikt zijn voor op deze pagina? Mail het dan naar de nieuwsredactie via content@hu.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten